Odborník radí: Jak na silnou imunitu? (4. díl)

V předchozích článcích jsme vám představili 9 základních a důležitých kroků k silné imunitě. Některým z nich jsme se již věnovali. Probrali jsme vliv správného dýchání, vnitřního nastavení, spánku, pohybu, stravy i pitného režimu. Dnes se budeme věnovat krokům číslo 7 a 8, tedy potřebě odstranění jedů a toxinů z těla a naladění energetického systému organismu.

Podívej se také: Ocet jako lék: Nevěříš, s čím vším ti pomohou octové podkolenky!

pesticídy, toxíny v tele

Zdroj: Depositphotos

7. krok – odstranění toxinů, těžkých kovů a zátěže elektrosmogu

Odstranění jedů a toxinů z těla – to je další důležitý faktor, který ovlivňuje fungování našeho imunitního systému a celkově má významný vliv na naše zdraví. Dnes je ve vodě, vzduchu, v půdě a v naší potravě velký obsah různých toxických látek, které zatěžují náš imunitní a detoxikační systém. Nikdy v historii naše tělo nečelilo takovéto obrovské zátěži: mikroplasty, chemikálie, pesticidy, těžké kovy, hormony, antibiotika, atd. Toxiny jsou z těla vylučovány hlavně ledvinami a játry. Pokud jsou naše hlavní detoxikační orgány přetížené, začnou se toxiny hromadit v našem těle.

Nejvíce se hromadí na místech, kde je nejpomalejší průtok krve a snadno se tam tedy zachytí a ukládají. Jsou to místa s nejvyšším obsahem drobných kapilár. Často jsou proto postiženy například oči a uši. Lidé často ani netuší, že mohou mít v těle například těžké kovy a běžně se na ně vyšetření ani nedělají. Já vyšetřuji přítomnost chemické zátěže a těžkých kovů při biorezonančním vyšetření a potom je následně z organismu i frekvenčně odstraňujeme.

znečištění, elektrosmog

Zdroj: Depositphotos

Těžké a jiné kovy se do organismu dostávají například:

  • kosmetikou (antiperspiranty, zubní pasty),
  • vdýcháváním ze vzduchu (tabákový kouř, výfukové plyny aut a letadel, elektrárny, chemické továrny a podobně),
  • potravou (používáním hliníkových fólií spolu s kyselinami, solmi nebo při vysokých teplotách se hliník uvolňuje do potravin, zvířata a rostliny také kumulují tyto kovy, proto i jejich konzumací můžeme přijmout kovy),
  • vodou (do řek jsou vypouštěny odpady z továren, prosáknutí chemických odpadů uskladněných pod zemí do spodních vod a podobně),
  • amalgámovými plombami,
  • očkováním.

Těžké kovy se ukládají hlavně v tukové a nervové tkáni. Jejich škodlivé účinky se projevují jako: chronická únava, chronické bolesti, migrény, Alzheimerova a Parkinsonova choroba, autoimunitní choroby, kožní onemocnění, působí jako enzymatické jedy, způsobují problémy s vlasy a nehty, s krvetvorbou, hormonální poruchy, poruchy plodnosti, poruchy s pamětí, pozorností, spánkem, křeče, třes, psychické poruchy, také snižují imunitu. Pokud má člověk takové potíže, je třeba myslet i na zátěž těžkými kovy. Z těla je pomáhá odstranit například biorezonance, chlorella, spirulina, česnek a medvědí česnek, koriandr, přeslička. Při jejich odstraňování je třeba myslet na to, že musíme mít posílené ledviny, aby při vyloučení těžkých kovů z tkání nedošlo k jejich přetížení.

Doporučujeme: Infralampa a jej skvělé léčebné účinky, které musíš znát!

detox

Zdroj: Depositphotos

8. krok – naladění energetického systému našeho těla

To, jak nám funguje imunita a jak zdravě se cítíme, závisí také na našem energetickém systému. K energetickým systémům těla patří například energetické dráhy meridiány. Meridiány jsou podle čínské medicíny energetické dráhy, kterými v těle proudí energie. Proudění energie v nich může být v přetlaku, tedy více než je optimální, nebo proudění energie v nich může být oslabené. Já při biorezonančním vyšetření frekvenčně testuji celý organismus: 5 prvků podle čínské medicíny, stav orgánů a jednotlivých meridiánů, zátěže, které se v organismu nacházejí – viry, plísně, bakterie, parazity, těžké kovy, nedostatek minerálů a nevhodnost potravin a alergeny.

Podle diagnostiky pak provádím frekvenční terapii. Ladíme celé biopole člověka odstraněním patogenů, těžkých kovů a dalších zátěží, detoxikací, naladěním psychického stavu pomocí Bachových květových esencí, zvednutím energetického stavu organismu a podporou vylučovacích orgánů se umožní regenerace a uzdravení. Biorezonancí se dají řešit i alergie a odvykání kouření nebo sladkého. Biorezonance je regulační energetická medicína, která se používá již více než 30 let a tím, že při terapii používá i frekvence konkrétního klienta, je vždy přizpůsobena jeho aktuálnímu stavu. Kdyby nám energetické systémy v těle fungovaly správně, byli bychom zdraví. Mým klientům pomáhá biorezonance tím, že po odstranění zátěží a energetickém posílení u nich nastartuje sebeléčení a proces uzdravování. Když se zbavíme toho, co nás zatěžuje a posílíme naši imunitu, odrazí se to na našem zdraví, vitalitě a energii. Pocítíme příval síly a chuť do života.

Pokračování v dalším článku!

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE