Léto na vlně svěžesti a zábavy

Léto je konečně tady! Toužebně očekávané období plné slunce, zářivých barev, opojných vůní, zábavy a nekonečných možností. Užíváme si horké dny u vody, vlahé noci pod hvězdami, osvěžující koktejly a lehké letní speciality. Objevujeme nová zákoutí a sdílíme nezapomenutelné chvíle s přáteli. Experimentujeme s trendy a cítíme se sexy. Pokožku máme bronzovou a vlasy rozevláté a vyšisované od slunce.

Nechte se unášet rytmem léta, ale nezapomínejte na péči o sebe. Vyzkoušejte naše žhavé tipy na výrobky, které budou chránit a hýčkat vaši pokožku i smysly. S letní kolekcí NIVEA se stanete bohyní letošního léta!

Doporučujeme: Jak si vybrat nejvhodnější anti-ageing péči pro vaši pleť?

Polibek od slunce

Víme, že jemnou pleť obličeje je třeba chránit před působením slunečních paprsků neustále, po celý rok. S nástupem teplých měsíců, odkládáním vrstev oblečení a zejména se zahájením opalovací sezóny je třeba myslet i na zbytek těla. Zatímco UVB paprsky naši pokožku mohou „jen“ spálit, UVA paprsky pronikají hluboko do spodních vrstev pokožky, kde způsobují její předčasné stárnutí – poškozují kolagenová vlákna a podílejí se na vzniku vrásek i pigmentových skvrn, jsou zodpovědné za vznik volných radikálů, ale také zvyšují riziko vzniku rakoviny kůže.

Proto je pokožku třeba důkladně chránit, a to i když nejste na přímém slunci. Víte, že 90 % UV záření pronikne skrz lehké mraky a 30-70 % na nás působí i při zatažené obloze? Až 50 % UV paprsků pronikne i do stínu a písek jich odráží až 25 %? Před škodlivými paprsky se neschováte ani pod vodou, protože do 1 metru pod hladinu prochází 50 % UVB a celých 75 % UVA paprsků.

NIVEA má pro vás připravenou celou škálu výrobků na opalování, které kromě vyvážené UVA/UVB ochrany nabízí i další benefity, díky kterým si můžete vybrat tu nejlepší ochranu přímo pro vás!

Podívej také: Vytvoř si krásné vlnité vlasy bez žehličky nebo kulmy - jak na to?

Hydratační sprej na opalování OF 50+ je perfektním společníkem, kterého si každý zamiluje. Díky rozprašovači se snadno a rovnoměrně nanáší a velmi rychle se vstřebává. Je voděodolný a jeho pečující složení s vysokým OF 50+ pokožku nejen chrání jako štít, ale zároveň ji hydratuje po celých 48 hodin a zanechá ji sametově hebkou.

NIVEA Hydratační sprej na opalování OF 50+

Zdroj: Nivea

Na každý výlet si nazapomeňte přibalit malého, ale super účinného pomocníka Dětské mléko na opalování v kuličce Sensitive OF 50+, které díky jeho unikátní aplikaci ocení zejména maminky neposedů. Extra voděodolné složení s vysokým OF 50+ spolehlivě ochrání i toho největšího plaváčka, ale zároveň je dostatečně jemné už pro miminka od 6 měsíců.

  • NIVEA Hydratační sprej na opalování OF 50+, 270 ml, 530 Kč
  • NIVEA Dětské mléko na opalování v kuličce Sensitive OF 50+, 50 ml, 290 Kč
NIVEA Dětské mléko na opalování

Zdroj: Nivea

Květinové opojení

Dovolená v nedohlednu? Žádný strach! Osvěžující sprchový gel a Sprej antiperspirant Floral Love zahalí vaši pokožku do omamných květinových tónů Orientu a přenesou vás do tajemných dálek, zatímco Tělové mléko Floral Love pohladí a okouzlí vaše smysly neodolatelným dotekem vanilky.

  • Novinka: NIVEA Osvěžující sprchový gel Floral Love
  • Novinka: NIVEA Sprej antiperspirant Floral Love
  • Novinka: NIVEA Tělové mléko Floral Love
NIVEA Floral Love

Zdroj: Nivea

Exotické vibrace

Nechte se svést neodolatelnou kombinací exotického ovoce a svěží květinové vůně. Pečující sprchový gel a Sprej antiperspirant Exotic Feeling vás roztančí v rytmu smyslné salsy a vaši pokožku zanechají sametově hebkou a nádherně provoněnou.

  • Novinka: NIVEA Pečující sprchový gel Exotic Feeling
  • Novinka: NIVEA Sprej antiperspirant Exotic Feeling
NIVEA Exotic Feeling

Zdroj: Nivea

Ovocné osvěžení

Probuďte svoje smysly svěží vůní konvalinek a šťavnatých zelených jablek. Sprchový gel a Sprej antiperspirant Fruity Delight vás nabijí energií a vaší pokožce dodají povzbuzující pocit nekonečné svěžesti po celý den.

  • Novinka: NIVEA Osvěžující sprchový gel Fruity Delight
  • Novinka: NIVEA Sprej antiperspirant Fruity Delight

 

NIVEA Fruity Delight

Zdroj: Nivea

Vůně léta

Jak voní vaše léto? Je to nezaměnitelná vůně opalovacího krému, připomínající bezstarostné chvíle na pláži? Osvěžující sprchový gel Summer Happiness Sun s originální vůni NIVEA SUN každé vaše sprchování promění v osvěžující koupel v mořském příboji. Nebo máte raději svěží závan citrusových plodů, spojených s okamžiky čiré radosti? Pečující sprchový gel Summer Happiness Orange vám díky jemné vůni pomerančů dopřeje pocit svobody a štěstí, zatímco vzácné oleje a vitamíny budou vaši pokožku hýčkat a chránit před vysušováním. Osvěžující Deodoranty Summer Happiness Fresh vás budou nejen účinně chránit po celých 48 hodin, ale také ve vás rozproudí vlnu svěžesti a energie.

  • Novinka: NIVEA Osvěžující sprchový gel Summer Happiness Sun
  • Novinka: NIVEA Osvěžující sprchový gel Summer Happiness Orange
  • Novinka: NIVEA Sprej deodorant Summer Happiness Fresh
  • Novinka: NIVEA Kuličkový deodorant Summer Happiness Fresh
Deodoranty Summer Happiness Fresh

Zdroj: Nivea

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE