Slavné topmodelky jako okouzlující nevěsty: inspirujte se!

Slavné topmodelky jako okouzlující nevěsty: inspirujte se!

Mnohé z těchto modelek měly na sobě svatební šaty již několikrát. A to díky jejich práci. Když však přišel na řadu jejich velký den D, předvedli něco, co by možná mnozí nečekali. Každý z nich byl jiný, okouzlující a každý z nich má něco, čím vás může inspirovat. Ať už chcete být romantická, elegantní, princeznovská, bohémská nebo klasická nevěsta.

Elegantní Hilary Rhoda

Tmavovlasá topmodelka Hilary Rhoda si pro svůj svatební den vybrala šaty od slavné návrhářky Caroliny Herrery. Jednoduchý a rafinovaný střih zdůrazňoval její štíhlou a vysokou postavu. Zajímavostí byly černozelené detaily, které nejsou často k vidění a které ze známého modelu udělaly originální nevěstu. Hilary měla účes a make-up v podobném duchu, tedy elegantní, velmi jednoduchý a přirozený.

Viz také: Romantická nevěsta Veronika Strapková: Tyto šaty okouzlí i vás

Hilary Rhonda

Zdroj: Instagram/hilaryrhoda

Hilary Rhonda

Zdroj: Instagram/hilaryrhoda

Hilary Rhonda svadba

Zdroj: Instagram/hilaryrhoda

Víla Gabrielle Caunesil

Další okouzlující modelka, Gabrielle Caunesil, se vydala poněkud teatrálnějším směrem. Zářila v nádherných šatech, za které by se nemusela stydět žádná Disneyho princezna. Pokud patříte k ženám, které touží být ve svatební den princeznou, můžete se inspirovat právě touto nevěstou. Zajímavým detailem těchto šatů jsou odnímatelná ramínka, která si modelka po obřadu sundala.

Gabrille Caunesil nevesta

Zdroj: Instagram/gabriellecaunesil

Gabrille Caunesil nevesta

Zdroj: Instagram/gabriellecaunesil

Gabrille Caunesil svadba

Zdroj: Instagram/gabriellecaunesil

Romantický Hailey Bieber

Jednou z nejočekávanějších svateb ve světě showbyznysu byla určitě svatba Hailey a Justina Biebera. První obřad mladého páru proběhl v utajení na úřadě, druhý byl v honosnějším stylu. Obřad probíhal v přísném utajení a nevěstiny šaty spatřily světlo světa na sociálních sítích až později. Ale jakmile je Hailey zveřejnila, všichni fanoušci začali žasnout. Mladá nevěsta zvolila velmi romantické krajkové šaty, které kopírovaly její sexy postavu. Dlouhé rukávy a odhalená ramena vypadaly velmi něžně. Krásný byl také pestrobarevný závoj, který vytvářel teatrálnější stylizaci.

Doporučujeme: Dlouhé, krajkové, vintage? Jaký svatební závoj si vybrat?

Halley Bieber nevesta

Zdroj: Instagram/haileybieber

Halley a Justin Bieber svadba

Zdroj: Instagram/haileybieber

Český Bar Refaeli

Modelka Bar Refaeli se vydala zcela jiným směrem. Odpustila si velkolepé róby a zvolila bohémskou klasiku. Šaty, které na první pohled vypadají spíše jako sváteční, podtrhovaly Barinu osobnost. A tímto směrem se můžete vydat i vy. Za vznikem šatů stojí francouzská značka Chloé, a přestože byste si při pohledu na ně řekli, že se pravděpodobně jednalo o soukromou svatbu, opak je pravdou. V baru se konala velkolepá svatba s téměř 300 hosty.

Bar Refaeli svadba

Zdroj: Instagram/barrefaeli

Tradiční Karlie Kloss

A nakonec máme inspiraci pro nevěsty, které dávají přednost tradičním modelům a osvědčené klasice. To předvedla modelka Karlie Kloss na své svatbě. Se svým manželem si řekli "ano" během malého židovského obřadu na severu státu New York ve společnosti asi 80 lidí. A jaké šaty si Karlie vybrala? Během intimního obřadu v lese měla Karlie na sobě šaty z módního domu Dior, které navrhla Maria Grazia Chiuri, tvořené krajkou, jednoduchým střihem a závojem . Šaty byly v pase zdobené tenkým páskem.

Karlie Kloss svadba

Zdroj: Instagram/karliekloss

Karlie Kloss nevesta

Zdroj: Instagram/karliekloss


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní