Ženy nad 50 - tyto módní doplňky by neměly chybět žádné z vás.

Módní odvětví a móda se stále mění, postupuje, přináší nové trendy. Výběr stylů, střihů a druhů oblečení je opravdu široký. Stačí se projít po obchodním centru. Dlouhé dámské kalhoty, slaměný klobouk, oversized rolák, pletené šaty, přiléhavé dámské kalhoty, kalhoty tmavých barev, společenské šaty, boty a kabelky či jiné pánské a dámské oblečení - módní značky a módní designéři neváhají a každých pár měsíců přinášejí nové módní trendy.

Jak stárneme, móda může být skvělým způsobem, jak se vyjádřit a ukázat svůj osobní styl. Je však důležité mít na paměti, že móda pro ženy nad 50 let je jiná než móda pro mladší ženy. Vyžaduje oblečení, které je elegantní, moderní a pohodlné zároveň.

Nedílnou součástí jsou i módní doplňky, které dokážou podtrhnout ženskost a vhodně doplnit celkový vzhled. Které doplňky se hodí pro ženy nad 50 let? Co by vám nemělo ve skříni chybět? A na které doplňky se zaměřit?

Nepřehlédněte: Elegance a péče: Wellness na zámku jako luxusní zážitek

Móda pro ženy nad 50

Při pohledu na módní kousky, trendy letní doplňky či podzimní oblečení, které zaplňují výlohy řetězců s oblečením, si některé z nás uvědomí, že jim už dávno není dvacet. I když nepatříte mezi módní fanatiky, neznamená to, že váš šatník musí být nudný, jednobarevný, zastaralý a složený z kousků, které nosíte už několik let.

Každá žena se ráda hezky obléká a možná i trochu experimentuje. Nebojte se kráčet s módou i v tomto věku a oživte svůj šatník o trendy doplňky, které vám dodají šmrnc a jiskru. Jak na to? Jednoduše listujte v módních časopisech a sledujte módu. Určitě si z aktuálních trendů vyberete něco, co vás osloví a hodí se k vašemu stylu.

Sluneční brýle

Stylové sluneční brýle by neměly chybět žádné ženě. A ne jen jedny. Nechte se inspirovat nejnovějšími módními hity a pořiďte si maxi sluneční brýle. Zaoblené, nadrozměrné rámy ze 70. let nejsou jen obrovským trendem pro tento rok, ale navíc ochrání váš zrak před silnými slunečními paprsky.

A když už si budete vybírat sluneční brýle, vyzkoušejte i klasické cat eye (kočičí oči), původně známé jako harlekýnové rámy, které byly inspirovány rozmarnými tvary tradičních harlekýnových masek. Zaměřte se na rafinované, elegantní linie.

Módní barevná kabelka

To, že máte nad 50, neznamená, že byste měly nosit jen dámské kabelky neutrálních barev. Kapsulové šatníky zaměřené na snadno kombinovatelné kousky se bez kabelek v černé, bílé či hnědé barvě neobejdou. Zkuste však svůj šatník oživit o zajímavé kusy. Zábavná kabelka ve výraznějších barvách nebo s poutavým potiskem oživí váš vzhled.

Výběr kabelky samozřejmě závisí na vás, protože vy nejlépe víte, která je pro vás ta nejvhodnější. Pokud máte rády vše po ruce, vyberte si prostornou shopper kabelku. Namísto té standardní však vsaďte na vícebarevnou. Pokud preferujete menší kabelky, kupte si praktickou crossbody kabelku se zajímavým vzorem.

Podívejte se také na: Co je to modelace lýtek a jak probíhá?

 

Výrazné náhrdelníky a náušnice

Dlouhé náhrdelníky s přívěskem by neměly chybět v šperkovnici žádné ženy po padesátce. Pečlivě vybrané kusy zkrášlí váš krk a vkusně doplní váš vzhled. Tyto módní doplňky můžete kombinovat i s náramky stejných barev nebo materiálů. Praktickým a stylovým doplňkem jsou také hodinky.

Nepřehlédnutelné náušnice jsou dalším prvkem, který upoutá pozornost a vyjádří váš osobní styl. Ať už jsou to velké náušnice, náušnice z mušlí, perel, visící náušnice nebo náušnice ve výrazných barvách, při výběru vždy dbajte na to, aby se hodily k tvaru vaší tváře a oblečení, které si plánujete obléct.

Šatník ženy nad 50

Cílem žen, které už padesátku mají za sebou, není mít nejmodernější šatník. Důležité je v něm mít oblečení, ve kterém se cítíte pohodlně a sebejistě. Obsahovat by měl i dámské kabelky a módní doplňky, které vyjadřují váš styl.

Právě pomocí módního oblečení a doplňků se můžete cítit a vypadat mladší. Dalšími doplňky, které obohatí váš šatník, je čelenka, šátek s potiskem nebo hřejivé flanelové šaty, které budou módním hitem této podzimu.

Úvodná fotka: PINTEREST/cindyhattersleydesign.com, PINTEREST/schokoladenjahre.com, PINTEREST/whowhatwear.com

0 komentárov

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE