3 znamení horoskopu s oslabenou imunitou: Na co si dát pozor

Posílení imunitního systému v tomto období není vůbec snadné. Pokud byste chtěli doplnit tělu vitamin C, který posiluje obranyschopnost organismu, marně byste v lékárně hledali céčko. Jednou z možností je výroba citronových bonbonů, které alespoň částečně doplní příjem vitaminu C. Za druhé je vhodné zařadit do jídelníčku více čerstvého ovoce a zeleniny, abyste doplnili tělu prospěšné přírodní látky.

Pokud však jde o imunitní systém, ne každý je obdařen pevným zdravím. Někteří lidé mohou chodit venku v zimě v šortkách (obrazně řečeno) a jiným nestačí ani teplá bunda. Stačí jemný vánek a už cítí bolest v krku. Někteří jsou tak odolní, že si mohou každý den dopřát zmrzlinu nebo nanuk, a někteří si musí dávat pozor na studené nápoje. Jednoduše, vše je také určeno měsícem, ve kterém jsme se narodili. Každé znamení horoskopu má jiné predispozice a také jiný imunitní systém. Která znamení zvěrokruhu by si měla dávat pozor na svou imunitu a měla by ji posilovat?

Viz také: Nevěra podle znamení: pozor, toto jsou největší nevěrníci zvěrokruhu!

Baran - imunita

Zdroj: Shutterstock®

Beran (21.3. - 20.4.)

S migrénami se nejčastěji potýkají lidé narození na přelomu března a dubna. Berani patří mezi znamení zvěrokruhu, která často trpí bolestmi hlavy nebo závratěmi. Ale pokud jde o imunitní systém, ani ten není nijak špatný. Netrpělivá a neklidná stránka tohoto znamení také nebyla obdařena pevným zdravím. Proto vás v těchto dnech může nejen bolet v krku, ale také vás může bolet hlava nebo mít mírně zvýšenou teplotu. Všechny tyto příznaky jsou spojeny s běžným nachlazením. A že s nachlazením nebo chřipkou bojujete po celý rok, je už asi jasné. Váš imunitní systém je jedním z nejslabších, proto byste si měli dávat velký pozor na to, co konzumujete a zda pijete dostatek bylinných čajů.

Nezapomeňte, že jakákoli nemoc nejčastěji pochází z nohou. Proto je udržujte stále v teple a čas od času si dopřejte otužovací cvičení, které posiluje imunitní systém. Beranům se také doporučuje omezit stres, který rovněž oslabuje imunitní systém.

Rak - imunita

Zdroj: Shutterstock®

Rakovina (22.06 - 22.07)

Ani Raci nepatří mezi ty, kteří by se mohli těšit z odolného imunitního systému. I vy jste byli obdařeni slabou imunitou. Je to těžko uvěřitelné, ale stačí vyjít ven s mokrou hlavou a hned můžete chytit nějakou pohromu, která vás na několik dní upoutá na lůžko.

Raci jsou takoví malí andílci s rohlíkem na hlavě. Někdy jsou sladké jako med a jindy překypují krutostí, která nezná mezí. A právě toto střídání emočních nálad a vlastně i emoční válka způsobují potíže spojené s trávením, ale také s imunitním systémem. Proto byste si rozhodně měli dávat pozor na to, co servírujete na talíř. Ovoce posiluje obranyschopnost organismu a meditační cvičení vám zase pomohou zvládat emoce, které se často mohou jevit jako na houpačce.

Strelec - imunita

Zdroj: Shutterstock®

Střelec (23.11 - 21.12)

Ani Střelci nedostali do vínku silnou imunitu. Střelci jsou nejčastěji ve stresu, což se nakonec projeví i na trávení. Toto ohnivé znamení má také značné problémy s metabolismem, což způsobuje, že někteří jsou sympaticky přisátí a jiní jsou extrémně podvyživení. A právě to se také podepisuje na imunitním systému Střelců.

I částečná lenost ke sportu může negativně ovlivnit nejen psychiku tohoto znamení, ale také imunitní systém. V tomto případě je tedy nejlepší najít odhodlání a jít na procházku do lesa - čerstvý vzduch organismu prospěje a procházka zase prospěje postavě. Je také vhodné sbírat bylinky, které podporují imunitní systém - echinaceu, heřmánek, kopřivu atd.

Patříte mezi nejkreativnější znamení zvěrokruhu? Podívejte se na to

0 komentárov

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE