7 tipů na trendy svatební dary pro rok 2024

Objavte 7 unikátních svatebních darů pro rok 2024, včetně glampingového pobytu a letu balónem. Inspirovat se můžete zde!

Každá svatba je jedinečná a s ní i touha obdarovat novomanžele něčím originálním a zapamatovatelným. V roce 2024 vsaďte na zážitky, které přinášejí nejen radost, ale i nezapomenutelné vzpomínky. V tomto článku vám představíme sedm originálních svatebních darů, které jistě zaujmou každého.

1. Personalizovaný obraz

Umělecké dílo, které odráží příběh nebo zájmy páru, je krásným a osobním darem. Ať už je to portrét nebo abstraktní dílo, personalizovaný obraz přináší do domova teplou a intimní atmosféru. Pořídit můžete i poukaz na vlastní zážitkovou výrobu obrazu, při které si novomanželé namalují společný obraz sami.

Doporučujeme: Top 10 svatebních písní

Personalizovaný obraz

Zdroj: Esennce.cz

2. Glampingový pobyt

Pro milovníky přírody, ale s nádechem luxusu. Glampingový pobyt je ideálním svatebním darem. Spojení komfortu a blízkosti přírody nabízí nevšední zážitek, který je skvělý pro páry, které chtějí po svatbě relaxovat, ale nechtějí se vzdát pohodlí. Že nevíte, co je to glamping? Podívejte se na nabídku pobytů luxusního kempování a budete mít jasno.

Podívej se: Svatební účesy: Jak vybrat ten správný svatební účes?

Glampingový pobyt

Zdroj: Esennce.cz

3. Workshop vaření

Spojení přes jídlo nikdy nezklame. Workshop vaření pro dva je skvělým způsobem, jak novomanželé mohou společně objevovat nové chutě a zdokonalovat své kulinářské dovednosti. Ideální pro páry, které milují experimentování v kuchyni.

4. Let balónem

Aventura vysoko na obloze! Let balónem je romantickým dobrodružstvím, které nabízí nejen nádherné výhledy, ale i pocit svobody a jedinečnosti. Tento dar je jako stvořený pro snílky a dobrodruhy, kteří chtějí své první společné chvíle jako manželé strávit doslova nad oblaky.

Podívej také: Čeho si svatební hosté na svatbě nejvíce všímají a co je zajímá?

Let balónem

Zdroj: Esennce.cz

5. Předplatné vinotéky

Pro milovníky vína je předplatné vinotéky dárkem, který přináší radost po celý rok. Objavování nových chutí a vůní společně může být pro novomanžele inspirující a romantickou zkušeností.

6. Zážitkový den plný adrenalinu

Pro páry, které milují vzrušení a adrenalin, je zážitkový den s výběrem aktivit jako bungee jumping, rafting nebo paragliding perfektním darem. Společné překonávání výzev může být silným zážitkem, který utuží jejich vztah.

7. Kurz tance

Tanec je jazykem lásky a kurz tance pro novomanžele je skvělým způsobem, jak se ještě více sblížit. Ať už si vyberou klasický valčík nebo svůdnou salsu, společné taneční kroky mohou být zábavnou a romantickou cestou, jak oslavit svůj nový život společně. Tento dar je ideální pro páry, které chtějí svůj svatební tanec povznést na umělecké dílo, nebo jednoduše hledají způsob, jak se bavit a učit něco nového společně.

Při výběru svatebního daru je důdepoležité pamatovat na to, co by mohlo novomanželům opravdu udělat radost a co by naopak mohlo být považováno za nevhodné.

svatební dárky

Zdroj: Depositphotos

Zde je pět příkladů darů, které by se měly obvykle vyhnout:

  1. Příliš osobní předměty: Dárky, jako je oblečení nebo spodní prádlo, mohou být pro někoho příliš intimní nebo osobní, pokud neznáte přesné preference nebo velikosti. Také riskujete, že váš výběr nebude odpovídat stylu nebo chuti obdarovaných.
  2. Praktické domácí přístroje bez předchozí dohody: Zatímco mixér nebo vysavač mohou být praktické, nejsou obvykle vnímány jako emocionálně záživné dárky. Pokud si novomanželé nepřáli konkrétní přístroj, může takový dar působit nedostatečně osobně.
  3. Dekorace do domu ve specifickém stylu: Pokud neznáte přesně vkus a styl novomanželů, může být riskantní vybrat pro ně domácí dekorace. Co se vám líbí, nemusí nutně odpovídat tomu, co se líbí jim.
  4. Zvířata jako domácí mazlíčci: Darovat zvíře jako svatební dar je velmi riskantní, pokud nevíte, zda má pár zájem a možnosti se o zvíře řádně starat. Zvířata vyžadují dlouhodobé závazky, a proto by mělo být jejich přijetí do rodiny vždy pečlivě zváženo a plánováno.
  5. Dárkové karty pro velmi specifické obchody: Ačkoliv dárkové karty mohou být praktickým řešením, pokud jsou pro obchody, které novomanželé obvykle nenavštěvují, nebo které neodpovídají jejich zájmům, může být dar vnímán jako neosobní nebo dokonce zbytečný.

 

Vybírání svatebních darů může být někdy výzvou, ale s těmito originálními tipy můžete překvapit a potěšit každý novomanželský pár. Ať už se rozhodnete pro dobrodružství ve vzduchu, noční pod širákem nebo tvořivé chvíle ve dvou, klíčem je vybrat dar, který nejvíce odráží osobnost a přání mladomanželů. Nezapomeňte, že nejlepší dárky jsou ty, které přinášejí nezapomenutelné zážitky a společné vzpomínky, které si novomanželé budou pamatovat po celý život. 

Zdroj úvodní fotky: Esennce.cz

0 komentárov

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE