ŠŤASTNÁ BARVA V ROKU 2024: V roce Draka vám přinese hojnost!

Co vše přinese rok 2024? Podle Feng Shui a čínského horoskopu je rok 2024 rokem Dřevěného Draka, nejvíce vitálního stvoření v čínské astrologii. Ten nám přináší období hojnosti, radosti, štěstí a lásky.

Každý rok má svou jedinečnou energii, která dokáže ovlivnit i nás samotné v různých aspektech života. Rok Dřevěného Draka vysílá pozitivní energii. Podle Feng Shui můžeme v něm použít různé triky k přitáhnutí blahobytu, štěstí a harmonie. Energie Draka je natolik silná, že to všechno podpoří dvojnásobně a vytvoří podmínky k zhmotnění našich toužeb.

Jednu z klíčových věcí tu hrají i barvy, které mají také velmi silný vliv na naši emocionální stav a energetickou úroveň. Která barva dokáže přinést štěstí, blahobyt a potřebnou pozitivní energii v roce 2024?

Doporučujeme: Rok 2024 bude rokem Dřevěného Draka: TOHLE NÁM PŘINESE!

Šťastná barva v roce 2024 je SMARAGDOVĚ ZELENÁ

Smaragdově zelená barva je často spojována se štěstím, bohatstvím a prosperitou. Její krásný zelený odstín má výrazný vliv na psychiku lidí a vytváří pocit harmonie a klidu. Čínská astrologie tvrdí, že ve skutečnosti přináší zvláštní štěstí, protože je v souladu s energií Dreveného Draka, který symbolizuje kreativitu, štědrost, idealismus a ambice.

Právě proto se podle čínské astrologie v roce 2024 doporučuje nosit smaragdově zelenou barvu. Je to šťastná barva, která je symbolem hojnosti. Představuje dynamiku, svěžest, růst a vnitřní rovnováhu.

Co jste možná nevěděli o smaragdové barvě je to, že některé odstíny této barvy mají dokonce pozitivní vliv na nervový systém.

Jak použít SMARAGDOVOU BARVU v roce Dřevěného Draka?

1. Šatník a šperkovnice

Nošení této barvy vám pomůže vyrovnat přirozené životní cykly, vyjádřit vaše emoce a spojit se s ostatními lidmi. Smaragdová barva rozhodně není běžnou barvou v šatnících. Ale pokud ještě takový kousek nevlastníte, začněte možná blůzkou, svetrem, šálou, kabelkou. A pro ty méně odvážné jsou tu šperky, ať už prsteny, náušnice nebo přívěsky na náhrdelnících.

2. Make-up

Zkuste s ní oživit například i váš makeup. Ať už očními stíny, výrazným linkou na oči nebo lakem na nehty.

3. Domácnost

Stejně tak se nebojte ji zakomponovat i ve svém domě ve formě různých dekorací a vnést tak štěstí a energii i do vašeho domova či bytu. Nebo sahněte přímo po Smaragdu - drahém kameni.

 

Šťastná barva v roce 2024

Zdroj: Depositphotos

Barva srdeční čakry

Někteří z vás možná nevíte, že právě smaragdově zelená barva je barvou srdcové čakry. To znamená, že je spojená s láskou, soucitem a léčením.

 

Smaragdově zelená

Zdroj: Depositphotos

Drahokam SMARAGD

Smaragd je samostatný drahokam, který je často považován za symbol již zmíněného luxusu, přepychu a pokladu. Symbolizuje také lásku, znovuzrození, plodnost a spojuje se také s loajalitou a vroucnými citmi. Má nádech vznešenosti a podporuje spirituální růst. Proto byste měli sáhnout po špercích zdobených právě tímto drahým kamenem.

 

Smaradg

Zdroj: Depositphotos

Jak využít energii Roku Draka naplno?

Abyste plně využili energii Draka, začleňte tuto barvu do bytových dekorací, vašeho šatníku a šperkovnice. Tímto způsobem si aktivně přitáhnete pozitivní energii do svého života. Pomůžete si tak nastavit cestu zaměřenou na harmonii a úspěch v roce 2024.

Náš tip pro vás:

Pokud se již pustíte do této barvy v interiéru, určitě ji zkombinujte s bílou barvou. Pro smaragdově zelenou je bílá skvělým společníkem a ve své přítomnosti se všem odstínům smaragdově zelené daří skvěle!

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE