NUE: ČISTICÍ RITUÁL BOJUJÍCÍ PROTI ZNEČIŠTĚNÍ PRO PŘIROZENĚ KRÁSNOU PLEŤ

NUE: ČISTICÍ RITUÁL BOJUJÍCÍ PROTI ZNEČIŠTĚNÍ PRO PŘIROZENĚ KRÁSNOU PLEŤ

Díky lockdownům a práci na dálku ženy přepisují pravidla krásy. Prosazují krásu přirozené pleti. Jaké je tajemství, které vede k dokonalé pleti? Čištění. Tento první a zásadní krok v každé kosmetické rutině prostě nelze vynechat.

Společnost PAYOT, která čerpá ze svých zkušeností v oblasti péče o pleť a profesionálního know-how, vždy věnovala tomuto klíčovému kroku v každém rituálu péče o pleť zvláštní pozornost. Protože má pleť každého z nás s sou vlastní jedinečnou historii, snažíme se poskytovat mimořádně citlivé přípravky, aby každá žena mohla znovu objevit fázi čištění a proměnit ji ve skutečný okamžik potěšení. V posledních letech je přirozenost hlavním tématem naší péče o pleť a my ji nadále rozvíjíme novým čisticím rituálem, jehož složení se inspirovalo bylinnou medicínou. Je čisté, veganské a obsahuje až 99 % složek přírodního původu.

Dotyk, masáž a zkoumání... Krásu vnímáme především jako holistickou. Proto naše kosmetické postupy kombinují produkty péče o pleť s řadou speciálních technik inspirovaných obličejem. Gym Beauté PAYOT® jsou vhodné pro obličej i tělo a vyhoví každé potřebě a každé příležitosti. Snažíme se o každou ženu lépe pečovat.

K této průkopnické metodě se nyní vrátila hvězdná vizážistka Sylvie Lefranc. Jedinečná spolupráce, která kombinuje smyslovost péče o pleť s potěšením ze specifických pohybů, aby maximalizovala účinnost produktů péče o pleť a umožnila že nám znovu se spojit s rutinním čištěním.

Čisticí postup pro přirozeně krásnou pleť bez znečištění

V letošním roce PAYOT mění celou svou čisticí řadu s NUE, novou čisticí rutinou vytvořenou pro odhalení vznešené přirozené pleti. Skládá se z kompletního rituálu pěti pečujících produktů obsahujících organickou květinovou vodou z pomerančových květů, které jemně čistí a osvobozují pleť zadušenou částečkami znečištění. Poskytuje závan čerstvého vzduchu pro přirozeně zářivou a svěž ípleť. Tato procedura šitá na míru se skládá zedvou kroků: tříči sticích přípravků na odstranění znečištění a dvou okysličujících tonik, aby se přizpůsobila potřebámv šech typů pleti, ať už si v danou chvíli přejete cokoliv.

Složení inspirované bylinnou medicínou

Organická voda z pomerančového květu – tato organická květová voda z květů pomerančovníku pochází z léčivých rostlin pěstovaných v Maroku. Obsahuje vysoké procento čistých molekul, které jí dodávají zjemňující a zklidňující vlastnosti.

Ve všech recepturách poskytuje pokožce komfort, jemnost a pružnost.

  1. Čistí a odstraňuje znečištění – MICELY PŘÍRODNÍHO PŮVODU působí jako magnet a zachycují make-up a nečistoty, aniž by poškozovaly pokožku.
  2. Tonizuje a okysličuje – EXTRAKT Z LICHOŘEŘIŠNICE, tato složka francouzského původu podporuje okysličení pokožky. Pleť lépedýchá a odhaluje svou neuvěřitelně svěží a zářivou podstatu.
  3. ŘEŘICHOVÝ EXTRAKT – tato složka švýcarského původu detoxikuje pleť až do hloubky zbavuje ji částic znečištění.
Čisticí krém

Zdroj: Redakcia

PAYOT Čistá Péče

Čisté, veganské složení, které obsahuje až 99% ingrediencí přírodního původu, které poskytuje pleti jen to nejlepší.

Aktivní ingredience jsou získávány zodpovědně s důrazem na ochranu životního prostředí a lidskou pohodu. Celé složení se točí okolo organického extraktu z pomerančového květu.

Ekologické obaly: nové lahvičky a tuby, které obsahují až 56% a 50% recyklovaných plastů. Dále dva ekologické pytlíčky na doplnění, které obsahují o 81% méně plastu než samotné lahvičky.

Senzorická zkušenost, která vybízík masáži

Řada božských čisticích textur: rozplývající se a krémové textury, přizpůsobené k vmasírování prsty. Svěží a osvěžující vodní textury, které tonizují a okysličují pleť, doplňují čištění a probouzejí zářivost pleti.

V souladu se svými hodnotami PAYOT tento nový rituál jemně provoněl pudrovou a ženskou vůní s jemnými tóny pomerančových květů, aby čisticí procedura navodila okamžik naprosté pohody.

Expresní čisticí voda

Zdroj: Redakcia

Lait micellaire démaquillant - Zklidňuje a bojuje proti znečištění

Toto bohaté čisticí mléko, které jemně čistí zadušenou pleť, účinně odstraňuje make-up a nečistoty, zbavuje pleť částeček znečištění a navrací jí jemnost a pružnost.

Jeho jemně vonící bohatá a tekutát extura mléka po nanesení klouže po pleti a lze ji vmasírovat prsty nebo nanést pomocí vatového tamponku.

Crème micellaire démaquillante jeunesse - Čisticí krém, který zklidňuje & bojuje proti znečištění

Nový a neuvěřitelně smyslový čisticí krok.Tento tající krém jemně odstraňuje make-up a nečistoty a zároveň zbavuje pleť částeček znečištění. Vyživuje,vyhlazuje a zjemňuje strukturu pleti, zanechává ji sametovou a zářivější.

Jeho jemně vonící bohatá textura krému se po nanesení rozpustí na pleti, vmasíruje se prsty a poté se jemně opláchne teplou vodou.

Eau micellaired émaquillante - Expresní čisticí voda pro citlivou pleť, která bojuje proti znečištění

Tato voda s obsahem micel, která je ideální pro ženy, které spěchají nebo používají lehký make-up. Odstraňuje make-up, nečistoty a částečky znečištění v jediném kroku a zároveň zklidňuje i tu nejjemnějš pleť.

Její svěží vodní textura a jemné, minimalistické složení bez parfemace respektují rovnováhu i té nejjemnější pleti.
 

Zdokonalující okysličující voda

Zdroj: Redakcia

Lotion tonique éclat - Zdokonalující okysličující voda

Toto tonikum, které je skutečným závanem čerstvého vzduchu pro přidušenou pleť, dokonale odstraňuje make-up, neutralizuje vysušující účinky tvrdé vody a zároveň okysličuje pleť a umožňuje jí znovu dýchat. Pleti navrací přirozený jas a svěžest.

Naneste jeho svěží jemně vonící vodní texturu pomocí vatového tamponku a osvěžte obličej během jediného kroku.

Brume tonique douceur - Zklidňující a hydratační okysličující voda ve spreji

Toto tonikum ve spreji dokonale odstraňuje make-up, neutralizuje vysušující účinky tvrdé vody, okysličuje pleť a umožňuje jíznovu dýchat. V jediném kroku pleť hydratuje a navrací jí hebkost a pružnost.

Jeho vzdušná lehká textura vodní mlhy poskytuje skutečný příval svěžesti a čerstvého vzduchu. Jeho jemné, minimalistické složení bez vůně a s konzistencí mlhy je šetrné i k té nejjemnější pokožce.

- NUE
1 z 6
NUE: ČISTICÍ RITUÁL BOJUJÍCÍ PROTI ZNEČIŠTĚNÍ PRO PŘIROZENĚ KRÁSNOU PLEŤ - ZaKrasou.cz
NUE: ČISTICÍ RITUÁL BOJUJÍCÍ PROTI ZNEČIŠTĚNÍ PRO PŘIROZENĚ KRÁSNOU PLEŤ - ZaKrasou.cz
NUE: ČISTICÍ RITUÁL BOJUJÍCÍ PROTI ZNEČIŠTĚNÍ PRO PŘIROZENĚ KRÁSNOU PLEŤ - ZaKrasou.cz
NUE: ČISTICÍ RITUÁL BOJUJÍCÍ PROTI ZNEČIŠTĚNÍ PRO PŘIROZENĚ KRÁSNOU PLEŤ - ZaKrasou.cz
NUE: ČISTICÍ RITUÁL BOJUJÍCÍ PROTI ZNEČIŠTĚNÍ PRO PŘIROZENĚ KRÁSNOU PLEŤ - ZaKrasou.cz
NUE: ČISTICÍ RITUÁL BOJUJÍCÍ PROTI ZNEČIŠTĚNÍ PRO PŘIROZENĚ KRÁSNOU PLEŤ - ZaKrasou.cz

Zdroj: Redakcia


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní