Kouzlo prvního doteku

V jeho očích se zrcadlí celý náš svět. Už když se na něj těšíme, představujeme si, co všechno mu ukážeme a jak o něj budeme pečovat. A když se konečně setkáme, všechno se navždy změní. První dotek mezi miminkem a rodičem je magický okamžik, něžné gesto, které utváří pouto mezi nimi. Pro miminko je velmi důležitý, pomáhá mu budovat důvěru a dodává pocit jistoty a bezpečí. Už od narození se děťátko s okolním prostředím seznamuje především dotekem. Jeho pokožka proto hraje klíčovou roli v jeho raném vývoji, je pro něj branou do fascinujícího světa okolo něj. Pokožka miminka je heboučká jako samet. Je ale mnohem tenčí než ta naše, její ochranná funkce není ještě plně vyvinutá a je také velmi jemná a zranitelná. Proto je péče o ni tak důležitá.

Naším posláním je stát po vašem boku, usnadnit vám první kroky v rodičovství a dopřát vám jen tu nejlepší péči o pokožku vašich nejmenších.

Doporučujeme: Pleťové masky značky NIVEA: Rychlá vzpruha a regenerace pro každý typ pleti

Láskyplná péče od prvního doteku

NIVEA Baby představuje kompletní řadu výrobků, určených i pro ty nejmenší, které od prvního doteku, s láskyplnou péčí, hýčkají, posilují a chrání jemnou pokožku vašeho děťátka.

Všechny produkty mají nové, čistší a přírodnější složení, které se pyšní 100 % přírodním mandlovým olejem a je obohaceno o cenné vitamíny. Bylo vyvinuto experty na péči o pokožku značky NIVEA, ve spolupráci s dermatology, testováno pediatry a schváleno maminkami.

Jdeme ale ještě mnohem dále a myslíme i na budoucnost vašich dětí. Výrobky jsou nejen účinné, ale také šetrné k přírodě – složení celé řady NIVEA Baby je veganské, biologicky rozložitelné a je tvořeno z více než 90 % ingrediencemi přírodního původu. A rozhodně v něm nenajdete žádné mikroplasty ani parabeny!

 

Třešničkou na dortu je pak nový design kompletního sortimentu NIVEA Baby, kde nové ikony roztomilých zvířátek s mláďátky na první pohled napovídají, pro jakou část něžné miminkovské péče je který výrobek určený.

 

Bed Time sprchový gel

Zdroj: Nivea

Dopřejte děťátku i sobě klidný spánek

Po aktivně stráveném dni není nic lepšího, než když se malý akční hrdina navečer unaví a zklidní, celý svět se zpomalí a oba si budete užívat oblíbený večerní rituál. Vychutnejte si kouzelné chvíle společné relaxace a dopřejte svému děťátku něžnou zklidňující péči před spaním.

Noví členové rodiny NIVEA Baby v sobě skrývají tajnou přísadu – technologii SleepEssenceTM, která uvolňuje příjemnou vůni a zajistí klidný spánek miminka (a také maminky).

Bed Time Sprchový gel i Bed Time Tělové mléko vyživí, chrání a zklidní dětskou pokožku, zatímco příjemná vůně děťátko krásně uvolní a přirozeně připraví na spánek.

Bed Time Tělové mléko

Zdroj: Nivea

Určitě se vám v rámci pravidelné pečující rutiny neztratí Sprchový gel pro celé tělo a vlásky, který jemně čistí a zároveň hydratuje pokožku našich drobečků či Jemný šampon, který usnadní rozčesávání vlásků. Pro něžné uvolnění bolavého bříška děťátka je vděčným spojencem Masážní olej a úlevu i ochranu zadečku podrážděnému třením od plínky poskytne Ochranný krém na zadeček.

V nepříznivém počasí vám bude nepostradatelným společníkem Krém proti chladu a větru, který jemnou pokožku miminka nejen vyživí, ale také ji spolehlivě ochrání před chladem a větrem. Svůj první univerzální krém mají i ti nejmenší – na cestách či vždy při ruce určitě oceníte multifunkčního pomocníka Krém na tvář, tělo a zadeček, jenž vždy poskytne spolehlivou ochranu a láskyplnou péči, kdykoliv bude potřeba. Pokud potřebujete šetrně, ale důkladně vyčistit kteroukoliv část dětského tělíčka a nemůžete zrovna použít koupelnu, záchranné lano vám poskytnou Čisticí ubrousky Pure water – obsahují celých 99 % vody a jsou navíc obohacené o výživný, 100% přírodní mandlový extrakt.

Nivea  Čisticí ubrousky Pure water

Zdroj: Nivea

0 komentárov

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE